Tills sist, nya boots

Jag har tidigare skrivit om vikten av ett par schyssta boots och att jag inte haft några sådana, men att jag ska investera. I sinnebilden hade jag ganska klart för mig hur de skulle se ut och jag var inte beredd att göra allt för stora avsteg fån denna bild som fanns i min skalle.
Jag hade kollat in, bl a ett par Jodhpur från Tiger som fick stå som en slags grundmodell för det jag ville ha.

Det var alltså dags, äntligen...! Nu skulle jag köpa mig att par boots och jag kände mig upprymd när "ploppet" äntligen hördes (ja, du vet... när tummen åkte ur, you know what).
I slutet på veckan som varit, hade jag ett par ärenden på stan och inget av dem hade med vare sig skor eller kläder att göra. Det var bara såna där saker som måste göras. Jag hade parkerat bilen väldigt centralt och på väg tillbaka till densamma så promenerade jag på "skogatan" där både Scorett, Nilson, Din Sko och ytterligare två skobutiker ligger.

Inte kunde jag passera dessa utan att snabbt titta in för att se vad som fanns i boots-väg. Den sista butiken jag tittade in i var Nilson och där... där stod just de bootsen som fick mig på fall på allvar. De fanns dessutom i min storlek och jag var inte sen att prova. Och se... de passade perfekt. Det var ett par boots av märket Nilson och butiken ville ha 999 kr för dem. Jag slog till och slängde upp mitt kontokort och äntligen har jag ett par boots som jag stortrivs i. Bilder på Nilson:s hemsida finns inte så jag tog några bilder själv och hur de ser ut kan du se här nedan.
Nya boots-snett uppifrån
Nya boots-Snett från sidan
Nya boots-snett framifrån

Kommentarer
Postat av: Johanna

Kul med en modeblogg för män. Riktigt snygg och inspirerande blogg!

Postat av: Jonas

Riktigt trevliga boots! Kan tänka mig nåt liknande, men jag tror jag hugger ett par från Rizzo.

2006-11-19 @ 16:28:38
URL: http://w2best.blogg.se
Postat av: Stefan

Johanna: Tack för dina vänliga ord.

Jonas: Du köper naturligtvis dina boots var du vill, men självklart ska du ha ett par i denna stil :D

2006-11-20 @ 08:15:49
URL: http://stefanovic.blogg.se
Postat av: Amanda

Snygga. Undrar vem som gav dej dom ;)

2006-11-20 @ 08:32:29
URL: http://manja.blogg.se
Postat av: Alex

Hej! Cleana puppor! Det var ju typ exakt sådana jag rekommenderade i min blogg för någon månad sen, se: http://slips.blogg.se/mode/061106112420_dags_att_kpa_vinterboots.html

Ha det kanon! Alex

2006-11-20 @ 21:19:55
URL: http://slips.blogg.se/mode
Postat av: Stefan

Alex: Du hade ju boots från Nilson, men det var inte riktigt likadana. Däremot är den översta Tigern den sko jag nämner här som utgångspunkt :D

2006-11-20 @ 21:37:52
URL: http://stefanovic.blogg.se
Postat av: Kricke

Hey, schyssta boots!

2006-11-22 @ 10:39:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback