Det ska inte vara perfekt, det ska vara Lim!

I London huserar en 33-årig designer med en herrlinje som går ut på att han hämtar inspiration till sin stil via det assymetriska eller om man vill - det får inte vara perfekt. Philip Lim heter han och när han nu ett år efter att han debuterade med en herrlinje så öppnar han en flaggskeppsbutik i Soho, London.
Och hans kläder är väldigt speciella... de är inte dressade och de är inte riktigt casual heller. Han hamnar någonstans mitt imellan med sin sköna men väldigt säkra stil.

Vill du se hela linjen för hösten-08 så besöker du hans
hemsida.

image169

Kommentarer
Postat av: Jean

Den vita koftan med svarta knappar ser fräsch ut utan att vara gubbig, vilket är en stor risk många designers gör med kläder till män annars.





MVH

Jean

Postat av: Eric

Härligt!! Äntligen en sjysst site för tips till min kroppsform.http://www.dinstylist.se/kroppstyp-4-man

2009-04-09 @ 14:08:00
URL: http://www.dinstylist.se
Postat av: Anonym

Riktigt fräscha kläder !!

2009-09-02 @ 11:38:37
URL: http://boingrattathelvete.blogg.se/
Postat av: Johan

Det har varit starkt fokus på Italien och italienskt mode senaste tiden i din blogg. Så det är inte förunnat om vi missar senaste canvas modet från bla (Très Bien Shop). Men för det vardagliga svensson fredagsinspirerade shoppingen tänkte jag att vi tar å riktar blickarna till www.mylovebasket.com, här kan man själv inspirera andra genom att plocka kläder, skor & accessoarer från några av sidorna ni skriver om ovan till sin egen e-handel. Kolla min egen lovebasket här:



http://www.mylovebasket.com/profile/johan-viding-3536030



Tack för era tips!

2011-01-24 @ 23:34:41
URL: http://www.mylovebasket.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback